2011. október 23., vasárnap

IMMN Plus - Immunrendszerünk megerősítéséhez - Jelenlegi ára: 7 500 Ft


IMMN Plus - Immunrendszerünk megerősítéséhez
60 kapszula
Összetételénél fogva nagyon erős hatású termék. Természetes szénhidrát vegyületcsoportja (zab, árpa, gomba, sütőélesztő is tartalmazza) aktiválja a makrofágok működését és más védőfaktorok termelődését. Ez láncreakciót idéz elő, nő az immunrendszer aktivitása, készenléti állapotba kerül. Gyorsan hat, 72 óra után bekövetkezik az immunrendszer teljes mobilizációja.
„ Az 1– 3 béta-glükánokként ismert szénhidrát polimerek figyelemre méltó hatással vannak az immunrendszerre – stimulálják a daganatellenes és antimikrobális aktivitást a makrofágok és más fehérvérsejtek speciális receptoraihoz kötődve és aktiválva azokat. ”
(Sir William Dunn, Oxfordi Egyetem) „ A glükánok drámai módon fokozzák a makrofágok aktivitását és a gazdaszervezet nem specifikus immunválaszát a különféle bakteriális, vírusos, gombás és parazitafertőzésekre. ” (Myra L. Patchen, PhD, Kísérletes Hematológiai és Sugártani Intézet, USA)
Összetevők: CO-Enzyme Q10, Beta 1, 3d Glucans, Olive Leaf Extract (Olea europaea), Vitamin D3 (as Cholecalciferol) 1000 IU.
Forrás: Ferenczy László - Termékhasználati tanácsok című kiadványa


Jelenlegi ára: 7 500 Ft

Az aukció vége: 2011-11-06 01:09
. IMMN Plus - Immunrendszerünk megerősítéséhez - Jelenlegi ára: 7 500 Ft